vineri, 8 mai 2015

Horoscop 8 Mai 2015

Berbec.  Dimineata s-ar putea sa intampini probleme financiare, insa nu este cazul sa te demoralizezi. Ai mai mult noroc dupa-amiaza.
O ruda apropiata iti propune o colaborare pe termen lung. Daca accepti, iti vei imbunatati situatia financiara. S-ar putea ca partenerul de viata sa iti reproseze ca nu acorzi destula atentie familiei.

Taur.  Ai succes pe plan sentimental si in societate. Dupa-amiaza, primesti vesti bune, din cauza carora iti schimbi programul. Este o zi buna pentru planuri de viitor, in legatura cu o afacere. Tine cont de intuitie.

Gemeni.  Relatiile cu prietenii au de suferit din cauza principiilor pe care le sustii cu incapatanare. Intreaba-te daca nu cumva cei din jur au dreptate. Prietenii te ajuta sa treci mai usor peste o deziluzie sentimentala.

Rac. Dimineata faci planuri de vacanta impreuna cu persoana iubita. Esti bine dispus, pentru ca te simti inconjurat de prieteni adevarati. Tine cont de sfaturile unei persoane cu experienta, in special daca ai de luat decizii importante!

Leu. S-ar putea sa ai dificultati pe plan sentimental si sa fii nevoit sa iei o decizie importanta. Astazi poti sa iti faci proiecte de viitor si sa iti folosesti cunostintele teoretice. Munca depusa isi va arata rezultatele in scurt timp si vei castiga bani frumosi. Evita speculatiile financiare.

Fecioara. Traversezi un moment favorabil, in care ai posibilitatea sa iti asumi noi responsabilitati sau sa incepi o activitate extraprofesionala. Poti avea succes in activitatile intelectuale si sociale, ajutat fiind de farmecul personal si de ingeniozitatea de care dai dovada. Spre seara, primesti o veste neplacuta de la un prieten, in legatura cu un plan comun.

Balanta. Poti sa iti faci planuri in legatura cu pornirea unei afaceri. Prietenii si partenerul de viata te sustin si te ajuta cu sfaturi utile. Dupa-amiaza s-ar putea sa ai o disputa cu un membru al familiei. Calmeaza-te, pentru ca in scurt timp totul revine la normal. Nu neglija problemele membrilor de familie, fa-ti timp sa-i asculti!

Scorpion. Nu iti face un plan strict pentru astazi. Dimineata esti nevoit sa faci mai multe drumuri scurte, iar dupa-amiaza ai ocazia sa rezolvi o problema financiara a familiei. Bazeaza-te pe intuitie!

Sagetator. Dimineata ai mult de alergat pentru niste acte legate de o mostenire. Spre seara, te pregatesti sa pleci intr-o calatorie in interes familial, impreuna cu partenerul de viata. Este un moment favorabil planurilor de viitor, care se pot concretiza in scurt timp.

Capricorn. Poti sa iti faci planuri in legatura cu o afacere rentabila, care iti va imbunatati radical situatia financiara. Relatiile cu prietenii si cu rudele sunt foarte bune. In partea a doua a zilei, ai musafiri care iti fac o deosebita placere. Nu neglija persoanele mai in varsta. 

Varsator. Intuitia te ajuta sa faci schimbari importante in plan social. Pentru aceasta,esti nevoit sa faci mai multe drumuri scurte, impreuna cu un prieten. Profita de acest moment favorabil. Rezultatele muncii de acum se vor vedea in curand. Nu neglija odihna!

Pesti. Dimineata ai sansa sa gasesti un serviciu mai bine platit sau sa fii promovat. Vei avea responsabilitati mai mari, dar si castigurile vor fi pe masura. Consulta-te cu partenerul de viata. Tine cont si de sfaturile unei persoane cu experienta din familie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu