miercuri, 6 mai 2015

Horoscop 6 Mai 2015

Berbec.  Apar rezultatele bunei colaborari cu un partener de afaceri. Impreuna, reusiti sa terminati o lucrare importanta.
Dupa-amiaza esti nemultumit din cauza relatiilor sentimentale. Un prieten te ajuta sa treci mai usor peste acest moment. Acorda mai mult timp odihnei si activitatilor casnice.

Taur.  Dupa o perioada nu tocmai favorabila, lucrurile merg mai bine pe plan sentimental. S-ar putea sa te indragostesti la prima vedere. Fii sincer. Spre seara, mergi in vizita la prieteni. Incearca sa nu monopolizezi discutiile!

Gemeni.  Esti putin indispus din cauza problemelor financiare. Ai un randament foarte bun, mai ales in activitatile intelectuale. Dedicate studiului, proiectelor de viitor sau consolidarii relatiilor de afaceri. Sunt sanse sa iti faci noi prieteni. Poti sa te bazezi pe intuitie.

Rac. Dimineata ai multe probleme de rezolvat. Chiar daca esti in forma si ai spor, nu refuza ajutorul celor din jur. Spre seara, primesti de la o persoana mai in varsta din familie un cadou sau o suma de bani.

Leu. Dimineata esti foarte bine dispus si ai succes in activitatile casnice si in societate. S-ar putea sa nu fii prea multumit de situatia financiara. Seara, esti in centrul atentiei la o petrecere. Evita glumele ce ar putea sa deranjeze.

Fecioara. Esti foarte inventiv si te descurci foarte bine in afaceri. Investitiile pe care le ai in vedere iti pot aduce mari satisfactii in curand. Nu trata cu superficialitate problemele partenerului de viata. Spre seara, ai ocazia sa discuti mai mult.

Balanta. Cu farmecul tau deosebit, atragi admiratia celor din jur. Ai mari sanse de reusita in activitati comerciale. Sunt favorizate si investitiile pentru casa.
Evita discutiile in contradictoriu cu o persoana mai in varsta din familie.

Scorpion. Incepi o activitate care iti va aduce castiguri frumoase si satisfactii profesionale. La serviciu esti in forma si muncesti mai mult, spre nemultumirea colegilor.
Nu incerca sa iti depasesti limitele! Risti sa te imbolnavesti sau sa te accidentezi.

Sagetator. S-ar putea sa pleci intr-o scurta delegatie, anuntata in ultimul moment. In ciuda dificultatilor, reusesti sa te descurci foarte bine. Relatiile sentimentale sunt putin tensionate. Ai rabdare cu partenerul de viata, pana va intelege si va accepta situatia.

Capricorn.  Astazi esti plin de energie. Daca esti invitat intr-o excursie, nu pierde ocazia. Nu te mai gandi la cheltuieli! Meriti putina relaxare. Evita cearta cu o ruda mai in varsta!

Varsator. Se pare ca incepi pregatirile pentru concediu sau pentru o excursie. O ruda din partea partenerului de viata reuseste sa te indispuna pe moment. Ascult-o, pentru ca sfaturile sale ar putea sa iti fie utile! Spre seara, cand se mai linistesc apele, esti dispus sa pleci intr-o scurta vizita la prieteni.

Pesti. Dimineata, o veste buna: urmeaza sa primesti bani. Poti sa iti faci planuri de viitor si sa te intalnesti cu prietenii. Stai excelent la capitolul comunicare. Nu-i neglija pe cei mici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu