marți, 5 mai 2015

Horoscop 5 Mai 2015

Berbec. Se pare ca ai dificultati de comunicare.Amana intalnirile de afaceri si evita deciziile importante.
Fii mai atent cu partenerul de viata si cu persoanele varstnice din familie! N-ar strica sa te ocupi mai mult in problemele casei.

Taur. Incepi o lucrare grea, care iti poate aduce castiguri serioase.Nu neglija  problemele de familie si relatiile cu prietenii. Daca prietenii te invita intr-o excursie, nu sta pe ganduri. Ai nevoie si de relaxare.

Gemeni. Dimineata faci planuri de afaceri foarte ambitioase.Fii mai realist si intelege ca singur nu te poti descurca. Dupa-amiaza este posibil sa ai discutii cu persoana iubita, daca refuzi sa mergi intr-o vizita la rude.

Rac. Iti cam lipseste simtul practic si s-ar putea sa te descurci mai greu la serviciu.Evita discutiile in contradictoriu cu sefii si colegii. Spre seara te simti mai bine in compania unor prieteni si a persoanei iubite.

Leu. S-ar putea sa constati ca ti-ai facut planuri total nerealiste. Sfatuieste-te cu partenerul de viata. Impreuna, puteti rezolva problemele cu care va confruntati in camin.Situatia financiara incepe sa se imbunatateasca dupa-amiaza, dupa ce primesti o suma importanta de la o ruda mai in varsta.

Fecioara. Ai tendinta sa incepi prea multe treburi simultan si risti sa nu iti reuseasca nimic. Nu iti impune punctul de vedere. Risti sa declansezi o cearta.
Astazi este indicat sa amani afacerile si investitiile.

Balanta. Din cauza starii de confuzie pe care o resimti, dimineata s-ar putea sa intelegi gresit sfaturile unui barbat mai in varsta. Daca doresti sa cumperi un obiect de valoare pentru locuinta, ar fi bine sa nu faci nimic fara sa te consulti cu familia.

Scorpion. S-ar putea sa pleci intr-o calatorie neprevazuta. Descoperi noi oportunitati de afaceri.Profita de sansele care ti se ofera, dar fereste-te de speculatii!Evita discutiile in contradictoriu cu o femeie, pentru ca s-ar putea sa nu ai dreptate.

Sagetator. Dimineata ai tendinta sa iti supra-apreciezi capacitatea de efort. Este foarte bine ca ai incredere in fortele proprii, dar pastreaza-ti realismul!
Nu lua decizii importante in graba, pentru ca risti sa suferi o mare dezamagire.

Capricorn.  O veche cunostinta iti propune sa iti schimbi locul de munca. Nu da un raspuns definitiv. Nu provoca discutii in contradictoriu cu partenerul de viata! N-ar strica sa fii mai cu picioarele pe pamant.

Varsator. Te preocupa gasirea unor noi surse de venituri, dar mai ai putina rabdare. O femeie pe care ai ajutat-o mai demult iti intoarce astazi serviciul.
Desi ai nevoie de bani si tentatia este mare, evita speculatiile.

Pesti. Dorinta de a castiga mai mult te face sa neglijezi planul sentimental si risti sa ajungi la discutii aprinse cu partenerul de viata. Cauta o solutie de compromis.
Dupa-amiaza, o ruda apropiata te invita la o mica petrecere. Ar fi bine sa nu te eschivezi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu