luni, 4 mai 2015

Horoscop 4 Mai 2015

Berbec. Fii foarte prudent in tot ce faci si in discutiile cu prietenii. Ai tendinta sa fii impulsiv.
Dupa-amiaza, o ruda apropiata s-ar putea sa iti dea o importanta suma de bani.

Taur. Se pare ca nu esti intr-o forma prea buna. Nu iti asuma noi responsabilitati, pentru ca risti sa iti irosesti energia!Esti predispus la stari depresive si accidente vasculare. Pastreaza-ti calmul!Ar fi bine sa asculti sugestiile unui membru al familiei.

Gemeni. Se anunta o zi tensionata. Nu este exclus sa ai divergente cu partenerul de viata, pornind de la o investitie importanta.Stapaneste-ti impulsivitatea!

Rac. Dimineata esti tentat sa te ocupi de mai multe probleme in acelasi timp. Din cauza nerabdarii, risti sa te enervezi si sa nu mai ai nici un spor.
Ocupate mai mult de activitatile casnice, ca sa eviti un scandal.Dupa-amiaza si seara, te simti bine impreuna cu prietenii apropiati.

Leu. Esti indispus pentru ca nu reusesti sa termini la timp ceea ce ti-ai planificat. Starea de nervozitate te poate pune intr-o situatie neplacuta fata de prieteni si de persoana iubita.Pastreaza-ti calmul si concentreaza-te asupra problemelor.Asculta-ti intuitia si evita speculatiile!

Fecioara. Esti decis sa faci ceva folositor in casa, dar, daca nu ai un plan de actiune bine definit, ar fi mai bine sa amani.Consulta-te cu partenerul de viata, mai ales daca ai invitati.Spre seara s-ar putea sa ai mici probleme de sanatate, dar sunt trecatoare. Nu neglija odihna!

Balanta. Este posibil sa ai un sentiment de nemultumire si o tendinta accentuata de a te contrazice cu oricine. Nu risca glume indraznete pe seama celor din jur!
Acorda mai multa atentie familiei si partenerului de viata.Dupa-amiaza ai ocazia sa rezolvi o problema financiara.

Scorpion. Traversezi o perioada mai dificila, in care te preocupa mult situatia financiara. Reusesti, totusi, sa iti pastrezi optimismul.
Rabdarea iti este rasplatita in cursul dupa-amiezii, cand primesti o suma de bani la care nu te asteptai.Da dovada de prudenta, pentru ca esti predispus la accidente.

Sagetator. Esti optimist si ai sanse de reusita pe toate planurile. Relatiile cu colaboratorii decurg foarte bine.Reusesti sa faci rost de bani pentru a rezolva o problema a partenerului de viata.Nu iti pierde rabdarea si sa abtinete de la speculatii.

Capricorn. Dimineata, esti stresat de o problema de afaceri. Va trebui sa alergi in staga si-n dreapta ca sa o rezolvi, dar eforturile iti vor fi rasplatite.
Nu neglija relatiile sentimentale!Odihneste-te mai mult.Esti in pragul epuizarii, chiar daca nu vrei sa recunosti.

Varsator. Desi nu prea iti mai ramane timp liber, ambitia de a termina ca ai inceput nu poate sa iti aduca decat castiguri. Totusi, ar fi bine sa te organizezi in asa fel incat sa nu neglijezi nici familia si nici relatiile cu cei apropiati.Daca ai ocazia sa faci o iesire cu prietenii, este recomandat sa stai pe ganduri. Trebuie sa te mai gandesti si la relaxare.

Pesti. Dupa o perioada nefavorabila pe plan social si sentimental, situatia se schimba complet. Bucurate si nu iti mai pune atatea intrebari! Spre seara, afli ca s-ar putea sa pleci intr-o calatorie in interes de familie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu