duminică, 3 mai 2015

Horoscop 3Mai 2015

Berbec. Nu iti face un plan strict pentru azi. Survin numeroase evenimente neprevazute, care te obliga sa iti schimbi programul.
In cursul diminetii, esti nevoit sa pleci intr-o scurta calatorie in interes de serviciu. Partenerul de viata este nemultumit.Nu iti iesii din fire!

Taur. In prima parte a zilei, nervozitatea te poate pune in situatii delicate fata de prieteni si de familie.Initiativele tale nu sunt prea bine primite astazi. Nu are rost sa insisti.Evita discutiile in contradictoriu cu o ruda si acorda mai mult timp odihnei.

Gemeni. In cursul diminetii, s-ar putea ca seful sa te admonesteze pentru ca nu ai terminat o lucrare la timp. Chiar daca nu este numai vina ta, sustineti cauza cu mult calm.Un prieten s-ar putea sa te ajute sa rezolvi repede situatia.

Rac. Esti preocupat de afaceri si neglijezi relatiile sentimentale. Din acelasi motiv, in partea a doua a zilei, refuzi sa mergi intr-o vizita la prieteni.Acorda mai mult timp partenerului de viata si prietenilor, mai ales daca iti solicita sprijinul.

Leu. Este posibil sa apara probleme pe plan sentimental. Neintelegerile se clarifica dupa o discutie sincera cu persoana iubita.Sfaturile unei persoane cu experienta te ajuta sa rezolvi o problema financiara.

Fecioara. Esti nervos din cauza unei vesti neplacute de la persoana iubita. Daca nu iti stapanesti impulsivitatea, poti declansa discutii aprinse cu cei din jur.Pastreaza-ti calmul si incearca sa fii mai intelegator!

Balanta. Astazi nu esti prea comunicativ si ar fi bine sa amani intalnirile de afaceri sau de natura sentimentala.Evita activitatile care necesita luciditate si putere de concentrare.Acorda mai multa atentie relatiilor cu partenerul de viata!

Scorpion. Doresti sa pleci intr-o calatorie de afaceri, dar partenerul de viata nu este de acord. S-ar putea ca atmosfera din camin sa se tensioneze.
Te poti baza pe sfaturile unei rude mai in varsta.Spre seara, primesti musafiri care iti fac o deosebita placere.

Sagetator. Se pare ca ai dificultati de concentrare, care iti reduc ramdamentul la locul de munca. Cu toate acestea, reusesti sa contribui la dezamorsarea unei situatii conflictuale dintre colegii de serviciu.In familie,fii diplomat si asculta parerile persoanelor mai in varsta.Spre seara, primesti vizita unui prieten.

Capricorn.  Incepi ziua plin de entuziasm si te simti in stare sa incepi o noua lucrare.Revine in actualitate o problema careia nu i-ai acordat atentia cuvenita cu cateva zile in urma.Evita discutiile in contradictoriu.

Varsator. Nu este momentul sa iti asumi rolul de mediator intr-un conflict. S-ar putea sa gresesti si chiar sa amplifici starea de tensiune.Daca acorzi mai multa atentie problemelor partenerului de viata, poti evita o neintelegere din familie, pe tema cheltuielilor.

Pesti. Ar fi bine sa nu iti asumi noi responsabilitati. Se pare ca nu ai energie nici pentru a termina ceea ce ai inceput.De asemenea,pastreaza-ti calmul, pentru ca astazi esti predispus la o stare de tensiune nervoasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu