vineri, 29 mai 2015

Horoscop 31 Mai 2015

BERBEC. Incepi o serie de schimbari in camin. Tine cont si de parerile partenerului de viata. Poti sa iti faci planuri de viitor.
Nu incepe mai multe treburi deodata, pentru ca s-ar putea sa nu termini nici una! Dupa-amiaza primesti un cadou care te impresioneaza.

TAUR. Doresti foarte mult sa faci schimbari in casa si reusesti sa faci rost de banii necesari. Mergi la cumparaturi impreuna cu partenerul de viata. Hotarati-va de acasa ce doriti sa cumparati!

GEMENI. S-ar putea sa primesti un cadou consistent pentru casa. Ai o zi foarte aglomerata, dar si satisfactia este pe masura. Dupa-amiaza stai acasa impreuna cu cativa prieteni care ti-au dat o mana de ajutor.

RAC. Dimineata esti hotarat sa termini o serie de modificari incepute in casa. Te ajuta cu bani o persoana mai in varsta din familie, dar va incerca sa-si impuna punctul de vedere. Fa tot posibilul pentru a evita o cearta. Spre seara, o ruda indepartata iti da niste vesti nu tocmai bune.

LEU. Esti preocupat de probleme legate de camin. Dimineata ai ocazia sa cumperi o casa noua sau sa faci un schimb de locuinta. Partenerul de viata este de acord cu initiativele tale. Evita speculatiile. Bazeaza-te pe intuitie!

FECIOARA. Dimineata primesti o suma importanta si reusesti sa iti pui in practica planurile de a face schimbari in casa. Poti sa incepi lucrari de reparatii sau sa zugravesti. Evita o cearta cu partenerul de viata din cauza cheltuielilor pe care le ai de facut!

BALANTA. Ar fi bine sa amani intalnirile de afaceri, pentru ca nu te afli intr-un moment foarte bun. Nu lua decizii importante. Ar fi bine sa iti gasesti mai mult timp pentru problemele familiei. Seara, faci planuri pentru o calatorie impreuna cu partenerul de viata.

SCORPION. Te concentrezi asupra familiei si a caminului. Doresti sa cumperi un obiect de valoare pentru casa. S-ar putea ca o ruda apropiata sa iti dea un sfat bun si sa economisesti bani. Nu lua nici o hotarare fara sa te consulti cu partenerul de viata!

SAGETATOR. Daca intentionezi sa faci schimbari in casa, acum este momentul. Te poti baza pe ajutorul rudelor si al prietenilor. Este o zi buna pentru mutat mobila, pentru reparatii sau zugravit. Sfaturile unei femei ar putea declansa un scandal cu partenerul de viata. Fii prudent si pastreaza-ti calmul.

CAPRICORN. Chiar daca ai multe probleme de rezolvat, nu iti neglija sanatatea. Gaseste-ti timp si pentru odihna! Reusesti sa faci schimbari in camin, care iti vor imbunatati mult viata sentimentala. Esti tentat sa cheltuiesti o suma prea mare. Fii prudent, pentru ca nu este un moment favorabil investitiilor.

VARSATOR. Daca poti sa pleci intr-o excursie cu partenerul de viata, nu ezita. O iesire in mijlocul naturii va poate apropia si mai mult. Ai idei originale, apreciate de anturaj, dar tine cont si de parerile celorlalti. Nu te implica in activitati importante!

PESTI. Traversezi o perioada favorabila relatiilor sentimentale si initiativelor cu privire la camin. Dimineata afli ca nu mai trebuie sa pleci intr-o delegatie. Nu este cazul sa regreti. Astfel ai mai mult timp pentru problemele casei. Spre seara, mergi intr-o vizita la prieteni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu