vineri, 29 mai 2015

Horoscop 30 Mai 2015

BERBEC. Energia si perseverenta te ajuta sa finalizezi un proiect inceput cu mai mult timp in urma. In prima parte a zilei, un prieten iti propune o colaborare avantajoasa, care iti va aduce satisfactii materiale nesperate.
Evita discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata! In caz contrar, risti sa deteriorezi grav relatiile.

TAUR. Te simti in forma si faci planuri indraznete de viitor. Este un moment prielnic pentru investitii pe termen lung, pentru a incepe noi afaceri si pentru calatorii in interes personal. Profita de moralul ridicat pe care il ai astazi! Ai mari sanse de reusita.

GEMENI. Esti plin de elan si ai initiative inspirate. Poti avea mari satisfactii pe plan profesional si intelectual, daca dai dovada de perseverenta. Pe plan sentimental, nu ai de ce sa te plangi. Fii modest in relatiile cu prietenii.

RAC. Dimineata faci o scurta calatorie in care combini interesele profesionale cu cele personale. Esti foarte increzator in capacitatile tale si ai tendinta sa iti asumi prea multe riscuri. In relatiile cu colaboratorii, fii mai flexibil si nu incerca sa iti impui punctul de vedere.

LEU. Datorita dificultatilor financiare, s-ar putea sa se declanseze o cearta in familie. Esti plin de energie si poti sa finalizezi o lucrare inceputa cu mai mult timp in urma. Nu pierde ocazia! Cheltuieste cu masura si ai in vedere necesitatile familiei.

FECIOARA. Incepi ziua cu elan si incredere, care iti sporesc randamentul. Nu ai nici un fel de probleme de comunicare. S-ar putea sa pleci intr-o calatorie de afaceri. Acorda mai mult timp odihnei, altfel risti sa ai probleme de sanatate.

BALANTA. Esti tensionat datorita programului incarcat de la locul de munca. Nu iti manifesta nemultumirea in fata sefului. Ai incredere si nu te lasa coplesit! Vei rezolva cu bine toate sarcinile.

SCORPION. Ai mari sanse de reusita in tot ce faci la locul de munca si in interes personal. Vointa si increderea in sine te ajuta sa depasesti toate dificultatile. Este un moment foarte bun pentru a sustine examene, lucrari si proiecte. Nu neglija problemele persoanei iubite, care asteapta de la tine mai mult decat ii oferi!

SAGETATOR. Situatia financiara nu este satisfacatoare, dar nu reuseste sa te descurajeze sau sa te determine sa iti pierzi increderea in fortele proprii. Chiar daca te simti in forma, gandeste-te bine inainte de a actiona si fii prudent. Dupa-amiaza s-ar putea sa primesti o veste neplacuta de la seful tau si sa fii nevoit sa te intorci la serviciu.

CAPRICORN. Un barbat mai in varsta iti propune o afacere din care poti castiga in scurt timp o suma importanta de bani. In cursul dupa-amiezii esti nevoit sa pleci intr-o calatorie in interes de serviciu. Cu acest prilej, s-ar putea sa cunosti un viitor partener de afaceri. Evita speculatiile de orice fel!

VARSATOR. In prima parte a zilei te ocupi de o problema financiara mai veche. Daca ti se propune o colaborare, nu o refuza. Ar putea sa produca o schimbare favorabila in viata ta. Tine cont de sfaturile partenerului de viata!

PESTI. Incepi ziua cu o bucurie. Primesti o suma mare de bani dintr-o afacere demarata cu mai multe zile in urma impreuna cu un prieten. Acum poti sa iti faci planuri indraznete de viitor si sa cumperi un obiect de valoare pe care ti-l doresti de mult. Poti sa te bazezi pe intuitie si tine cont de sfaturile unei rude apropiate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu