sâmbătă, 2 mai 2015

Horoscop 2Mai 2015

Berbec. Ai posibilitatea sa iei o decizie importanta in privinta relatiilor sentimentale, care iti poate schimba viata.

Cineva apropiat iti ofera un cadou de care te bucuri foarte mult.Prietenii te invita sa mergi la o petrecere.

Taur. Doresti mult sa faci o schimbare sau sa incepi ceva nou.Traversezi o perioada dificila, cu multe probleme de rezolvat. Nu stai prea bine cu banii, dar nu iti face griji.Evita speculatiile financiare!

Gemeni. O ruda mai in varsta reuseste sa iti tempereze dorinta de a obtine venituri riscante.
Nu iti sacrifica tot timpul liber pentru interese materiale. Nu merita sa iti neglijezi prietenii!Ar trebui sa acorzi mai multa importanta studiului si relatiilor sentimentale.

Rac. Este posibil sa incepi o noua etapa in viata sociala si pe plan sentimental. Sunt favorizate intalnirile cu persoane mai tinere, comunicarea cu persoana iubita si calatoriile.Ai o dorinta intensa de schimbare. Acum este momentul sa demarezi o noua afacere.Fii atent la cheltuieli.

Leu. Nu este o zi favorabila investitiilor.Evita speculatiile. Nu cauta sa obtii sume necuvenite, pentru ca risti sa ai necazuri!
Dupa-amiaza, este posibil sa ai musafiri. Relatiile sentimentale iti ofera mari satisfactii.

Fecioara. Te afli intr-o perioada favorabila contactelor sociale si relatiilor sentimentale.Dupa-amiaza, survin schimbari de program din cauza invitatiei la o petrecere.Nu neglija odihna.

Balanta. Dimineata esti decis sa rezolvi o problema de familie, pe care ai tot amanat-o. Esti nevoit sa faci cateva drumuri si cheltuieli destul de mari.
Ai sentimentul ca nu iti mai ajunge timpul, dar reusesti sa termini tot ce ti-ai propus.Ai grija de bani. Exista pericolul sa ii pierzi.

Scorpion. Esti hotarat sa incepi ceva nou. Este o zi favorabila activitatilor intelectuale si ai ocazia sa te afirmi in societate.
S-ar putea sa te remarce o persoana de sex opus.Da dovada de prudenta.

Sagetator. Pot avea loc schimbari benefice in relatiile tale sentimentale.Esti comunicativ si ai ocazia sa te imprietenesti cu o persoana deosebita. Nu este exclus ca aceasta relatie sa duca la o casatorie.Spre seara, s-ar putea sa ai o mica problema de sanatate. Nu este cazul sa iti faci griji: trece pana dimineata.

Capricorn.  Dimineata te simti obosit, chiar epuizat. Este recomandabil sa eviti deciziile importante, mai ales in afaceri, si activitatile ce necesita un efort deosebit. Limiteaza-te la activitati de rutina!Spre seara, s-ar putea sa mergi in vizita la o persoana foarte draga, unde iti recapeti buna dispozitie.

Varsator. Dimineata incasezi o suma considerabila, de pe urma unei afaceri. Desi se poate spune ca acum ai bani, ar fi bine sa nu faci investitii si nici calatorii lungi.Ar fi bine sa iti petreci timpul liber impreuna cu persoana iubita. Incearca sa-i faci o surpriza placuta!

Pesti. Desi esti foarte aglomerat, ai suficienta energie pentru a face fata tuturor problemelor. Ai ambitia sa mergi pana la capat, indiferent de obstacole.
Situatia financiara nu te satisface, dar nici nu reprezinta o problema grava.Discuta mai mult cu partenerul de viata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu