joi, 28 mai 2015

Horoscop 28 Mai 2015

BERBEC. Dimineata este posibil sa pleci intr-o delegatie anuntata in ultimul moment. Desi intampini mai multe obstacole, te descurci foarte bine.
Relatiile sentimentale s-ar putea sa fie putin tensionate. Discuta calm cu partenerul de viata.

TAUR. Ai ocazia sa pleci intr-o excursie cu prietenii. Te simti plin de energie si cei din jur iti apreciaza ideile. Incearca sa profitti de orice ocazie pentru a te relaxa! Nu merita sa te gandesti la cheltuieli, pentru ca meriti cateva momente de destindere.

GEMENI. Te pregatesti sa pleci intr-o calatorie si toata familia intra in priza. S-ar putea sa te indispuna o ruda apropiata. Totusi, mai tarziu, sfaturile sale s-ar putea dovedi utile. Spre seara, cand situatia se mai linisteste, mergi in vizita la prieteni. Nu uita ca trebuie sa dormi!

RAC. Dimineata s-ar putea sa primesti o veste buna in legatura cu o suma de bani pe trebuie sa ii primesti de la serviciu, spre bucuria partenerului de viata. Poti sa iti faci planuri de viitor si sa te intalnesti cu prietenii. Nu-i neglija pe cei tineri din familie.

LEU. Astazi sunt sanse sa culegi roadele unei colaborari. Dupa-amiaza s-ar putea ca relatiile sentimentale sa nu mearga prea bine. Nu este cazul sa te ingrijorezi, te ajuta un prieten sa depasesti acest moment. Acorda mai mult timp odihnei si activitatilor casnice.

FECIOARA. Dupa o perioada nu tocmai favorabila pe plan sentimental, se pare ca astazi norocul iti zambeste din nou. Ai ocazia sa faci cunostinta cu o persoana care s-ar putea sa iti rapeasca inima. Nu este exclusa o relatie de durata! Pe plan financiar stai bine. Nu este momentul sa alergi dupa castiguri suplimentare.

BALANTA. Se pare ca esti nemultumit datorita problemelor financiare. Pe plan intelectual, esti intr-o forma deosebita. Profita si dedica-te studiului sau proiectelor de viitor. Esti comunicativ si poti sa iti faci noi prieteni. Asculta-ti intuitia!

SCORPION. Ai multe probleme de rezolvat. Organizeaza-te cat mai bine, ca sa nu iti consumi energia inutil. Chiar daca ai spor la treaba, nu refuza ajutorul prietenilor! Dupa-amiaza, s-ar putea ca o persoana mai in varsta din familie sa iti faca un cadou, probabil o suma de bani.

SAGETATOR. Esti foarte bine dispus, iar relatiile cu anturajul decurg fara probleme. Singurul lucru care nu te multumeste pe deplin este situatia financiara. Poti avea succes in toate activitatile legate de camin, dar si in societate. Spre seara, s-ar putea sa ajungi la o petrecere. Evita glumele care pot deranja!

CAPRICORN. Esti foarte creativ si poti avea succes in afaceri. Planurile pe care ti le faci azi se vor concretiza rapid si iti vor aduce satisfactii financiare. Nu trece cu vederea problemele partenerului de viata. Cauta sa gasesti o cale de compromis intre afaceri si sentimente!

VARSATOR. Astazi ai un farmec deosebit, care iti deschide toate usile. Poti sa te ocupi de afaceri si sa faci investitii pentru camin. Evita discutiile in contradictoriu cu membrii familiei.

PESTI. Ai ocazia sa incepi o activitate care iti va aduce mari satisfactii profesionale si financiare. La serviciu, muncesti intr-un ritm alert, spre nemultumirea colegilor. Nu incerca sa iti depasesti limitele, pentru ca risti sa te imbolnavesti sau sa te accidentezi!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu