luni, 25 mai 2015

Horoscop 25 Mai 2015

BERBEC.  Ai reusite pe plan profesional, dar cu pretul unor ore de munca suplimentare. Atentie la un coleg de serviciu!
Invidios pe succesul tau, incearca sa te atraga intr-o cearta. Partenerul de viata este nemultumit de faptul ca trebuie sa lucrezi peste program. Se pare ca dupa-amiaza aveati planificat sa mergeti in vizita la o ruda.

 TAUR.  S-ar putea sa ai discutii dure cu o femeie, din cauza unor probleme de natura financiara. Se pare ca persoana respectiva intarzie sa-si achite o datorie. In partea a doua a zilei esti predispus la probleme de sanatate sau chiar la accidente. Evita calatoriile.

 GEMENIDaca pleci intr-o calatorie, fii prudent si nu te grabii! Exista riscul sa fii implicat intr-un accident de circulatie. Ar fi bine sa eviti intalnirile de afaceri, pentru ca nu dispui de putere de convingere si risti sa inchei tranzactii dezavantajoase. Ai intalniri placute cu prietenii. Nu iti neglija partenerul de viata!

 RAC.  Dimineata, un grup de prieteni te invita intr-o excursie. Daca accepti invitatia, s-ar putea ca relatiile parteneriale sa se tensioneze si chiar sa ai o discutie aprinsa. Partenerul de viata este nemultumit pentru ca esti nevoit sa va imprumuti, desi mai ai si alte datorii. Consulta-te si cu ceilalti membri ai familiei, nu lua o decizie de unul singur.

 LEU.  Dimineata ai sansa sa castigi o suma mare de bani, probabil dintr-o mostenire. Amana intalnirile de afaceri, pentru ca astazi esti usor instabil din punct de vedere emotional. S-ar putea sa ai dificultati de concentrare. Spre seara, te pregatesti sa pleci impreuna cu partenerul de viata intr-o calatorie in interes de familie.

 FECIOARA.  Ai ocazia sa faci schimbari importante in viata ta, mai ales pe plan sentimental. Sunt favorizate intalnirile cu persoane importante, relatiile de prietenie si de parteneriat. Tine cont de intuitie, dar si de ideile partenerului de viata!

 BALANTAParcurgi o perioada favorabila pe toate planurile. Ai sanse de reusita atat pe plan financiar, cat si social. Relatiile cu partenerul de viata sunt armonioase si te bucuri de intelegere in familie. Profita din plin de toate ocaziile care iti apar azi.

 SCORPION.  Dimineata, un fost coleg, cu care te intalnesti intamplator, iti propune un nou loc de munca. Nu te gandii doar la castiguri, ci si la obligatii. Consulta-te cu partenerul de viata si nu lua decizii in graba!

 SAGETATOR.  Intentionezi sa termini o lucrare inceputa mai demult in casa. O ruda apropiata te ajuta cu bani, dar incearca sa-si impuna punctul de vedere. Fii diplomat si evita o cearta! Spre seara, te viziteaza un prieten bun.

 CAPRICORN.  Dimineata ai ocazia sa cumperi o casa sau sa faci un schimb de locuinta. Intreaga familie este de acord cu initiativa ta, mai putin o persoana in varsta, care se opune vehement. Poti sa iti asculti intuitia.

 VARSATOR.  S-ar putea sa fii putin descurajat de cate probleme ai de rezolvat. Daca reusesti sa te mobilizezi, poti face schimbari interesante in casa, pe care partenerul de viata le va aprecia. Fii atent la cheltuieli! Nu este o zi buna pentru investitii. Acorda mai mult timp odihnei.

 PESTI.  Ai succes in toate activitatile legate de camin. S-ar putea sa castigi o importanta suma de bani, dintr-o afacere. Dupa-amiaza poti sa iti faci planuri de viitor impreuna cu partenerul de viata. Spre seara, afli ca un prieten are probleme cu sanatatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu