vineri, 22 mai 2015

Horoscop 23 Mai 2015

BERBEC. Pleci intr-o calatorie in interes familial, care s-ar putea sa nu decurga asa cum ai dorit. Nu-i reprosa nimic partenerului de viata!
Este posibil sa primesti o suma mare de bani, care iti reda buna dispozitie. Pastreaza-ti calmul.

TAUR. In prima parte a zilei esti irascibil din cauza problemelor de serviciu. Dupa-amiaza te simti bine impreuna cu prietenii care iti vin in vizita. S-ar putea sa planuiti o excursie. Ai mai multa rabdare cu cei din jur.

GEMENI. S-ar putea sa ai de ales intre stresul unei afaceri noi, impreuna cu un prieten, si siguranta locului de munca. Nu te grabii. Consulta-te cu o persoana mai in varsta, cu experienta in domeniu!

RAC. De dimineata esti nervos pe partenerul de viata, pentru ca a cheltuit prea mult. Poti sa eviti o cearta cu persoana iubita daca renunti sa mai fii incapatanat. Spre seara, s-ar putea sa afli ca ai primit o mostenire, ceea ce iti schimba planurile pentru a doua zi. Pastreaza-ti cumpatul.
LEU. De dimineata te pune pe ganduri o veste neplacuta, legata de relatiile sentimentale. Fii prudent, indiferent ce se intampla. Nu face persoanei iubite promisiuni pe care sa nu le poti respecta! Chiar daca nu stai prea bine cu banii, evita orice fel de speculatii.

FECIOARA. In cursul diminetii afli ca trebuie sa pleci intr-o delegatie. Partenerul de viata este foarte nemultumit, pentru ca spera sa fiti impreuna. Pastreaza-ti calmul. Spre seara, este posibil sa fii agitat din cauza unei divergente cu o femeie mai in varsta.

BALANTA. Este posibil sa ai probleme cu banii, motiv pentru care nu te simti in largul tau la o petrecere. Incearca sa iti pastrezi echilibrul si sa nu exagerezi! Nu provoca discutii in contradictoriu cu prietenii. Ar fi bine sa tii cont de sfaturile unui prieten cu experienta in acest domeniu si mai ales sa iti asculti intuitia.

SCORPION. S-ar putea sa te certi cu persoana iubita, pentru ca vrei sa renunti la o excursie. Se pare ca astazi nu ai succes nici in afaceri. Pastreaza-ti calmul si limiteaza-te la activitati de rutina. Evita speculatiile financiare!

SAGETATOR. S-ar putea sa fii nemultumit din cauza unor schimbari neasteptate la locul de munca. Incearca sa te calmezi, oricum nu poti sa schimbi nimic! Nu ridica tonul in discutiile cu o persoana mai in varsta. Evita certurile, pentru ca nu ai nimic de castigat!
CAPRICORN. S-ar putea ca partenerul de viata sa iti reproseze ca neglijezi familia, pentru ca te implici in prea multe activitati. Esti pus in fata unei decizii dificile. Risti ori o cearta serioasa cu partenerul de viata, ori ruperea relatiilor cu un prieten apropiat. Ai grija de sanatate.
VARSATOR. Esti inventiv si ambitios, atuuri pe care le poti folosi in activitatea profesionala si in afaceri. Astazi poti avea succes in tot ce faci. Tine cont de parerile unui prieten apropiat. Relatiile sentimentale sunt foarte bune. Nu-i face reprosuri persoanei iubite!

PESTI. Intuitia te ajuta sa afli adevarul in legatura cu zvonurile lansate de o femeie despre tine. Dupa-amiaza s-ar putea sa ai o neintelegere cu partenerul de viata, din cauza problemelor financiare si a parerilor diferite despre o calatorie in care urmeaza sa plecati impreuna. Controleaza-ti nervii, pentru ca situatia se va limpezi repede.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu