vineri, 22 mai 2015

Horoscop 22 Mai 2015

BERBEC.  Astazi nu este indicat sa semnezi documente oficiale sau sa te ocupi de afaceri. Cei din jur nu sunt de acord cu ideile tale.
Nu te lasa demoralizat si nu renunta la planurile de schimbare! Ar fi bine sa acorzi mai multa atentie activitatilor casnice. Pe plan sentimental, totul merge bine si partenerul de viata te ajuta sa depasesti toate dificultatile.

 TAUR.  Dimineata ai parte de cateva momente mai incordate, din cauza controverselor cu un coleg sau un partener de afaceri. Reusesti sa lamuresti repede neintelegerea. Petrece-ti dupa-amiaza in familie.

 GEMENI.  Esti indispus din cauza ca ti se anuleaza o delegatie. Nu este cazul sa iti faci griji, este doar o amanare si nimic mai mult. Ar fi bine sa te ocupi de problemele financiare. Relatiile cu partenerul de viata parcurg o perioada favorabila.

 RAC.  Apar neintelegeri in relatia cu un partener de afaceri. Pastreaza-ti calmul si incearca sa gasesti o solutie de compromis! Pentru a depasi momentele tensionate de azi, trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare. Evita discutiile in contradictoriu.

 LEU.  Partenerul de viata iti reproseaza ca neglijezi problemele familiei. Incearca sa detensionezi atmosfera, cu putin tact! Spre seara, afli ca o afacere in care ai investit mult incepe sa mearga.

 FECIOARA.  Este posibil ca persoana iubita sa iti inteleaga gresit dorinta de libertate. Exprima-te clar, ca sa eviti un scandal. Chiar daca prietenii insista sa petreci dupa-amiaza cu ei, ar fi bine sa nu accepti. Incearca sa pastrezi echilibrul in familie!

 BALANTA.  Este o zi buna pentru a pregati planuri de afaceri. Ai sanse mari sa iti imbunatatesti situatia financiara. Dupa-amiaza s-ar putea sa intarzii putin cu prietenii, ceea ce poate duce la discutii in familie. Fii mai atent cu partenerul de viata.

 SCORPION.  Daca reusesti sa iti temperezi spiritul critic, astazi poti avea succes pe plan financiar. Ai rabdare cu prietenii si cu partenerul de viata, ca sa nu ajungeti la certuri. Dupa-amiaza te viziteaza o ruda mai in varsta si iti ofera un cadou de care te bucuri foarte mult.

 SAGETATOR.  Ai tendinta sa fii impulsiv si risti sa ii jignesti pe cei din jur. Nu te enerva, pentru ca poti avea probleme cu sanatatea. Dupa-amiaza primesti o suma mare de bani dintr-o colaborare. Tocmai din cauza acestor bani s-ar putea sa te certi cu partenerul de viata. Nu neglija investitiile necesare pentru casa.

 CAPRICORN.  Esti tulburat de sentimente contradictorii. Fii mai prudent in afirmatii. Nu incepe mai multe treburi deodata, pentru ca risti sa nu termini nici una!   Dupa-amiaza iti revii si te simti foarte bine in mijlocul familiei.

 VARSATOR.  Poti avea mari satisfactii financiare cu prilejul unei calatorii. Este posibil sa cunosti o persoana mai in varsta, care iti propune o afacere. Bazeaza-te pe intuitie si nu da imediat un raspuns. Asculta sfaturile partenerului de viata!

 PESTI.  Se pare ca amani plecarea in concediu, din cauza unor mici probleme de sanatate. Nu iti face griji, este suficient sa tii regim! Pe plan sentimental, treci printr-o perioada favorabila si te intelegi excelent cu partenerul de viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu