joi, 21 mai 2015

Horoscop 21 Mai 2015

BERBEC.  S-ar putea sa suferi pierderi financiare ca urmare a esecului unei afaceri in care ti-ai pus mari sperante. Relatiile cu partenerii de afaceri sunt tensionate si din cauza dificultatilor de comunicare.
Inarmeaza-te cu rabdare si evita speculatiile financiare!

 TAUR.  Devii irascibil din cauza problemelor financiare. Daca nu iti temperezi nervozitatea, risti sa jignesti un prieten. Nu este o zi buna pentru a sustine examene sau proiecte si nici pentru calatorii. Poti, insa, sa petreci momente placute in compania persoanei iubite si a celor tineri din familie. Fii prudent in afirmatii!

 GEMENI.  Intampini mai multe obstacole si ai impresia ca iti irosesti energia, ceea ce iti creeaza o stare de nervozitate. Cei din jur te inteleg si incearca sa te ajute. Relatiile cu persoana iubita au o evolutie favorabila. Spre seara, reusiti sa rezolvati impreuna o problema casnica.
 
 RAC.  Ai tendinta de a reactiona impulsiv si risti sa iti indepartezi partenerii de afaceri si prietenii. Ar fi bine sa dai dovada de mai multa diplomatie. Menajeaza-ti sanatatea si odihneste-te mai mult. Acorda mai multa atentie problemelor personale ale membrilor familiei!

 LEU. Un prieten nu isi respecta promisiunea facuta cu putin timp in urma, ceea ce te irita peste masura. Nu are rost sa te enervezi, mai ales ca intarzierea s-ar putea sa aiba cauze obiective. Daca vei da dovada de intelegere, vei evita o cearta sau chiar ruperea legaturilor de prietenie.

 FECIOARAAstazi nu este indicat sa te ocupi de probleme care necesita mult tact. Esti irascibil si nu reusesti sa fii convingator. In schimb, relatiile cu partenerul de viata sunt foarte bune, iar cu sanatatea nu ai probleme.

 BALANTA.  Ai de gand sa iti asumi prea multe responsabilitati si s-ar putea sa nu le faci fata singur. Nu este o zi buna pentru afaceri. Risti sa inregistrezi pierderi financiare. Daca pleci la drum, fii precaut si verifica cu atentie masina si bagajele.

 SCORPION.  In prima parte a zilei este posibil sa ai dificultati de comunicare, ce iti pot afecta relatiile sociale si sentimentale. Nu este momentul sa incepi noi activitati sau afaceri, oricat ar fi de tentante.

 SAGETATOR.  Te dedici unor activitati intelectuale, cu riscul de a te indeparta de prieteni, dar satisfactia morala este deosebita. Reusesti sa rezolvi toate problemele familiei. Daca se iveste ocazia sa pleci intr-o calatorie, renunta. Esti predispus la accidente.

 CAPRICORN.  Resimti o stare de inhibitie care te impiedica sa te exprimi clar. Din cauza dificultatilor de comunicare, este indicat sa amani intalnirile programate pentru azi. De asemenea, nu este momentul sa faci investitii sau sa cumperi obiecte de valoare. Este posibil sa nu faci cea mai buna alegere.

 VARSATOR.  Dimineata s-ar putea sa fii indispus din cauza unor mici probleme de sanatate si sa devii mai putin sociabil. Nu refuza comunicarea cu prietenii si cu partenerul de viata. Seara esti vizitat de o ruda care reuseste sa iti redea buna dispozitie si sa destinda atmosfera din caminul tau.

 PESTI.  Nu este o zi favorabila calatoriilor in interes de afaceri. Sansele de a obtine castiguri financiare sunt mici. Relatiile sentimentale pot fi excelente, daca acorzi mai multa atentie partenerului de viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu