miercuri, 20 mai 2015

Horoscop 20 Mai 2015

BERBEC.  Doresti sa te afirmi si faci eforturi mari la serviciu. Nu exagera, pentru ca nu esti intr-o forma grozava.
Nu este cazul sa iti asumi riscuri. Sansele de succes sunt minime. Nu iti pierde rabdarea!

 TAUR.  S-ar putea sa ai o discutie aprinsa cu partenerul de viata, din cauza neintelegerilor pentru programul de maine. Nu calatorii, pentru ca risti sa faci un accident.

 GEMENI.  Ai o mare putere de concentrare, care te ajuta mult la serviciu. Dupa-amiaza reusesti cu greu sa aplanezi o discutie in contradictoriu care ameninta sa degenereze in cearta. Fii mai atent cu o persoana in varsta.

 RAC.  Daca trebuie sa calatoresti, fii prudent, pentru ca esti predispus la accidente. Relatiile cu anturajul sunt foarte bune, dar ar fi bine sa acorzi mai multa atentie persoanelor in varsta din familie. Nu este o zi buna pentru intalniri de afaceri, din cauza dificultatilor de comunicare.

 LEU. Dimineata s-ar putea sa fii confuz. Evita discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata. Dupa-amiaza situatia se imbunatateste simtitor, de la sine. Spre seara, te simti bine intr-o vizita. Nu neglija odihna!

 FECIOARA.  Ai o groaza de probleme si esti tentat sa te ocupi de mai multe in acelasi timp. Daca te grabesti, risti sa faci greseli costisitoare. Fii mai atent la serviciu. Evita speculatiile!

 BALANTA.  Tensiunile din familie, cauzate de dificultati financiare, duc astazi la discutii aprinse cu o ruda mai in varsta. Nu te ambala. Din cauza stresului, esti predispus la probleme de sanatate sau chiar la accidente. Ar fi bine sa eviti calatoriile. Odihneste-te mai mult!

 SCORPION.  Nu ai nici rabdare si nici energie pentru a duce la bun sfarsit ce ai inceput. Nu este momentul sa iti asumi noi responsabilitati. Dupa-amiaza esti predispus la stari depresive. Pastreaza-ti calmul si tine cont de sfaturile unui prieten apropiat!

 SAGETATOR.  Ai succes pe plan profesional, dar esti nevoit sa ramai la serviciu peste orele de program. Nu are rost sa te certi cu un coleg mai in varsta doar pentru ca nu este de acord cu tine. Fii mai atent la problemele partenerului de viata!

 CAPRICORN.  Dimineata ai de facut mai multe drumuri scurte si esti nevoit sa faci cumparaturi urgente. Pentru a termina la timp, ar fi bine sa ceri ajutorul unui prieten. Daca mergi cu masina, nu te grabii. Exista riscul sa fii implicat intr-un accident.

 VARSATOR.  Este posibil sa te enervezi si sa nu mai ai rabdare sa termini o lucrare pe care ai amanat-o de mai multe ori. Nu te grabii, pentru ca risti sa strici si ce ai facut pana acum. Evita discutiile aprinse cu partenerul de viata! Nu este o zi buna pentru calatorii. Esti predispus la accidente.

 PESTI.  Dimineata, un prieten te roaga sa il ajuti intr-o chestiune urgenta. Fa tot posibilul sa nu-l refuzi, chiar daca esti foarte ocupat. Spre seara, este posibil sa te certi cu partenerul de viata pentru ca ai cheltuit prea mult. Pastreaza-ti calmul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu