marți, 19 mai 2015

Horoscop 19 Mai 2015

BERBEC.  Esti tentat sa amani o vizita programata pentru azi, cu riscul sa tensionezi relatiile cu partenerul de viata. Se pare ca esti indispus din cauza unui esec in afaceri.
Pastreaza-ti calmul si limiteaza-te la activitati de rutina, care te solicita mai putin!

TAUR.  Esti foarte preocupat de problemele financiare si ai tendinta sa neglijezi relatiile sentimental. Nu este exclus ca partenerul de viata sa iti reproseze acest lucru. Dupa-amiaza esti invitat la o petrecere. Daca reusesti sa te detasezi de problemele cotidiene, te vei simti foarte bine.

 GEMENI.  Astazi nu esti prea comunicativ si ar fi bine sa amani intalnirile de afaceri. Nu este momentul sa iei decizii importante in domeniul profesional, pentru ca risti sa fie gresite. Dedica-te unor activitati relaxante si acorda mai multa atentie partenerului de viata.

 RAC.  Ai mari sanse de reusita in toate activitatile legate de camin, cu conditia sa iti organizezi bine timpul. Este recomandabil sa amani deciziile importante in afaceri. Petreci seara in familie. Incearca sa te relaxezi!

 LEU. Capacitatea creativa atinge o cota ridicata si ar fi bine sa o folosesti pentru rezolvarea problemelor profesionale si de afaceri. Relatiile sentimentale pot fi foarte bune, daca iti stapanesti tentatia de a-i face reprosuri persoanei iubite.
 
 FECIOARA.
  In prima parte a zilei esti cu capul in nori. Pana reusesti sa revii cu picioarele pe pamant, fii prudent si nu te implica in activitati importante. Ai grija ce spui! Exista riscul sa jignesti o persoana mai in varsta din familie.

 BALANTA.  Se pare ca ai probleme pe plan sentimental si devii irascibil. Pastreaza-ti calmul si nu te grabii sa dai replica! Sfaturile prietenilor iti pot fi foarte utile, daca iti temperezi orgoliul si incapatanarea.

 SCORPION.  Survin evenimente neasteptate care iti dau programul peste cap. Se pare ca esti nevoit sa pleci intr-o delegatie anuntata in ultimul moment. Partenerul de viata este nemultumit de schimbarea de program. Cu calm si intelegere, poti evita un conflict in familie.

 SAGETATOR. Din cauza dificultatilor financiare, esti tentat sa renunti la o calatorie in interesul familiei. Este o decizie delicata, pentru ca risti sa iti indispui partenerul de viata. S-ar putea ca explicatiile tale sa nu fie suficient de convingatoare si sa fii gresit inteles. Nu uita ca vorba dulce, mult aduce! 

 CAPRICORN.  In prima parte a zilei esti indispus din cauza unei decizii pripite luate de partenerul de afaceri in privinta unei investitii. Pastreaza-ti calmul, daca nu vrei sa complici situatia! Relaxeaza-te si detaseaza-te de problemele cotidiene, pentru a nu tensiona atmosfera din familie.

 VARSATOR.  Ai facut mari eforturi pentru a gasi noi surse de venituri, iar acum te simti epuizat. Nu forta lucrurile si sa ai rabdare. In curand, un prieten iti va propune o colaborare. In aceasta perioada nu sunt recomandate speculatiile.

 PESTI.  In prima parte a zilei esti cam visator si ai tendinta sa neglijezi problemele importante pe care le ai de rezolvat. Nu este momentul sa incepi noi activitati, pentru ca risti sa iei decizii gresite. Nu refuza ajutorul oferit de un prieten!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu