luni, 18 mai 2015

Horoscop 18 Mai 2015

BERBEC.  Nu este o zi buna pentru semnarea documentelor oficiale. Se pare ca ideile tale nu sunt apreciate la adevarata lor valoare, dar acest lucru nu iti afecteaza optimismul si nici dorinta de innoire.
Este o perioada favorabila relatiilor sentimentale si initiativelor cu privire la camin.

 TAUR.  Relatiile cu anturajul sunt bine aspectate si decurg fara probleme. In cursul diminetii, iti face placere sa te intalnesti cu o veche cunostinta. Este o zi buna pentru a rezolva probleme mai vechi ale familiei. Ai grija sa tii seama si de dorintele celorlalti!

 GEMENI.  La locul de munca, s-ar putea sa intampini dificultati care te indispun. Nu este cazul sa te ingrijorezi. Totul se rezolva repede, cu ajutorul colegilor. Dupa-amiaza esti decis sa faci schimbari in camin. Familia este de acord cu initiativele tale si te ajuta.

 RAC.  Treci printr-o perioada favorabila pe plan sentimental, dar si al castigurilor materiale. Astazi ai succes in tot ce faci. Relatiile cu partenerul de viata sunt foarte bune. Pastreaza-ti realismul si evita speculatiile financiare!

 LEU. Te bucuri de armonie in famile si ai succes in toate activitatile legate de camin. Capacitatea de comunicare este excelenta si te ajuta sa rezolvi mai usor problemele. Poti face planuri de viitor. Ar fi bine sa tii cont de sfatul unei persoane mai in varsta.

 FECIOARA.  Esti nevoit sa iti schimbi programul de mai multe ori. In prima parte a zilei, ai de facut mai multe drumuri scurte in interesul partenerului de viata si pentru camin. Astazi poti rezova mai usor problemele financiare. Pentru luarea deciziilor importante, poti sa te bazezi pe intuitie.

 BALANTA.  Ti se ofera noi perspective atat pe plan social, cat si sentimental. La o petrecere cu prietenii, faci cunostinta cu o persoana care te farmeca din prima clipa. Nu este exclus sa legi o prietenie de durata. In cursul serii, o ruda apropiata te viziteaza pe neasteptate.

 SCORPION.  Ar fi bine sa amani intalnirile de afaceri planificate pentru astazi. S-ar putea sa ai dficultati de comunicare. Acorda mai multa atentie familiei. Dupa-amiaza te pregatesti pentru o calatorie in interesul familiei, impreuna cu partenerul de viata.

 SAGETATOR.  Ai mari sanse de reusita in toate activitatile legate de camin si de afaceri. Partenerii de afaceri sunt de acord cu schimbarile pe care le propui, dar ar fi bine sa tii cont si de parerile lor. Nu te angaja in mai multe activitati in acelasi timp! Risti sa nu duci nimic la bun sfarsit.

 CAPRICORN.  Relatiile parteneriale sunt foarte bune. Pe plan profesional, insa, starea de confuzie si atmosfera tensionata te predispun la greseli. Evita discutiile in contradictoriu. Acorda mai mult timp odihnei si activitatilor relaxante.

 VARSATOR.  Intentionezi sa faci o vizita la rude. Ar fi bine sa o amani, pentru ca exista riscul sa nu decurga asa cum ti-ai dori. In partea a doua a zilei, ti se propune o colaborare. Nu te pripii in luarea unei decizii! S-ar putea sa fie ceea ce pare la prima vedere.

 PESTI.  Astazi ar fi bine sa te odihnesti, chiar daca ai multe probleme de rezolvat. In prima parte a zilei esti tentat sa cheltui o suma mare de bani. Fii prudent! Nu este un moment favorabil investitiilor. S-ar putea sa faci schimbari majore in camin, care se pot dovedi benefice pe plan sentimental.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu