duminică, 17 mai 2015

Horoscop 17 Mai 2015

BERBEC.  Esti nemultumit de tot ce se petrece si ai tendinta sa-i critici pe toti. Tempereaza-ti spiritul critic, pentru ca risti sa fii considerat arogant.
Nu este exclus sa ai probleme si in relatiile sentimentale. Dupa-amiaza s-ar putea sa afli ca o ruda din alta localitate urmeaza sa iti faca o vizita.

 TAUR.  Dimineata s-ar putea sa te simti fara vlaga la serviciu si sa nu poti termina o lucrare inceputa mai demult. Risti sa primesti reprosuri din partea colegilor si chiar sa apara tensiuni. Nu provoca discutii in contradictoriu, daca nu vrei sa iti complici situatia. Ar fi bine sa te odihnesti mai mult.

 GEMENI. Problemele sentimentale te indispun. Si relatiile cu prietenii pot avea de suferit, daca ii eviti. In schimb, ai un spor deosebit in activitati casnice, precum reparatii, mutat mobila, zugravit etc. Poti sa te bazezi pe intuitie. 

  RAC.  Se pare ca nu esti multumit de nimic si te enervezi din orice. Nu suporti glumele si te aprinzi usor, fie pentru ca partenerul de viata a cheltuit prea mult, fie pentru ca nu gasesti ceva etc. Incearca sa nu exagerezi si sa iti pastrezi calmul!

 LEU. S-ar putea ca dimineata seful sa iti dea o veste care sa iti schimbe complet planurile pentru azi. Starea de confuzie pe care o resimti este trecatoare, asa ca nu are rost sa iti faci griji. Evita calatoriile lungi. Daca nu ai incotro, fii atent la bagaje si la acte, sa nu le uiti pe undeva!

 FECIOARA.  S-ar putea sa ai divergente cu partenerul de viata, pentru ca nu esti de acord cu schimbarile pe care doreste sa le faca in casa. Pentru a evita o cearta, este suficient sa tii seama si de dorintele celorlalti. Nu te suprasolicita si odihneste-te mai mult.

 BALANTA.  Intampini dificultati pe plan sentimental si financiar. Pastreaza-ti calmul si inarmeaza-te cu rabdare! Ar fi bine sa tii cont de sfaturile prietenilor apropiati si ale rudelor.

 SCORPION. Dimineata esti agitat din cauza amanarii unei intalniri de afaceri in care ti-ai pus mari sperante. Tempereaza-ti nervozitatea, altfel poti ajunge in situatii neplacute. Ar fi bine sa discuti calm cu persoana iubita, ca sa nu declansezi o cearta inutila.

 SAGETATOR. Dimineata esti dezamagit profund, pentru ca un coleg pe care il consideri prieten incearca sa te discrediteze. Concentreaza-te asupra problemelor importante pe le ai de rezolvat astazi. Relatiile cu persoana iubita sunt foarte bune, ceea ce iti mentine moralul ridicat.

 CAPRICORN.  Te afecteaza mult lipsa de corectitudine a unui partener de afaceri si iti pierzi increderea in el. Fii prudent in tot ce faci. Ar fi bine sa eviti investitiile. Dupa-amiaza, un vecin iti cere sa il ajuti intr-o problema de sanatate.

 VARSATOR.  Dimineata s-ar putea sa fii indispus dupa ce afli ca o ruda este foarte bolnava. Nu te poti concentra prea bine, asa ca nu este recomandabil sa iei decizii importante. Evita discutiile in contradictoriu cu o persoana mai in varsta.
 
 PESTI.
  Ar fi bine sa amani afacerile si intalnirile cu persoane importante. Dimineata s-ar putea ca o ruda mai tanara sa iti ceara un imprumut. Se pare ca are nevoie de bani pentru cursuri, carti sau altceva legat de studii. Spre seara s-ar putea sa afli ca o ruda apropiata urmeaza sa plece in strainatate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu