sâmbătă, 16 mai 2015

Horoscop 16 Mai 2015

Berbec.  Dimineata esti indispus si nimeni nu iti poate intra in voie. Familia nu este de acord sa renunti la o excursie.
Asculta-i si pe ceilalti si cauta o solutie de compromis. Incearca sa te mai relaxezi!

 Taur.  Daca nu te odihnesti mai mult, s-ar putea sa ai probleme cu sanatatea. O discutie in contradictoriu cu o persoana mai in varsta te pune pe ganduri. Fii calm si prudent, ca sa eviti un scandal.

 Gemeni.  Ai tendinta sa iti supraestimezi puterile. Nu fii incapatanat si nu forta lucrurile! Daca nu iti temperezi orgoliul, risti sa te certi cu prietenii si cu familia. Acorda mai mult timp odihnei!

Rac.  Dimineata primesti o suma mare si iti faci planuri indraznete. Nu te pripii. Ar fi bine sa te sfatuiesti cu partenerul de viata. Astazi va completati foarte bine. Abtine-te de la excese!

 Leu. Dimineata este posibil sa fii apatic si sa nu te poti concentra. Nu iti asuma nici un risc in afaceri. Daca ai ocazia sa mergi intr-o vizita, nu sta pe ganduri!

 Fecioara. Starea de confuzie iti poate afecta relatiile pe plan social si situatia financiara. Nu te implica in afaceri, chiar daca ti se pare ca poti da lovitura. Dupa-amiaza iti revine cheful de viata si reusesti sa comunici cu cei din jur. Pe plan sentimental, traversezi o perioada favorabila.

 Balanta. Un barbat mai in varsta iti propune sa te asociezi intr-o afacere. Nu hotari nimic fara sa te consulti cu partenerul de viata. Nu stai prea bine cu banii, insa relatiile cu persoana iubita sunt bune. Ai toate sansele sa petreci o seara romantica.

 Scorpion. Se pare ca nu esti in cea mai buna forma fizica si intelectuala. Esti indispus si confuz. Evita intalnirile de afaceri si cu prietenii. Risti fie sa pierzi bani, fie sa te certi cu un prieten bun. Acorda mai multa atentie copiilor sau fratilor mai mici!

 Sagetator. Esti cu capul in nori. Amana intalnirile de afaceri. Chiar daca nu ai chef de vorba, nu refuza comunicarea cu cei din jur. Acorda mai multa atentie persoanei iubite!

 Capricorn.  Te trezesti cu moralul la pamant si ai dificultati de concentrare. Este recomandabil sa nu incepi activitati pe care nu esti sigur ca le poti finaliza. Seara primesti oaspeti dragi.

 Varsator. In prima parte a zilei esti putin aerian si comunici mai greu. Intuitia nu te ajuta prea mult, asa ca accepta ajutorul prietenilor si al familiei. Limiteaza-te la activitati de rutina!

 Pesti. Iti merge foarte bine pe plan sentimental. Este posibil chiar sa faci o declaratie de dragoste. Nu te implica in afaceri! Sansele de reusita sunt reduse. Fii cat se poate de corect si respecta legea cu strictete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu