joi, 14 mai 2015

Horoscop 14 Mai 2015

Berbec.  Se pare ca esti nemultumit de tot ce se petrece in jur si iti iesi usor din fire. Nu exagera si controleaza-ti reactiile.
Evita discutiile aprinse cu persoana iubita!

 Taur.  Se pare ca astazi ai un spirit critic iesit din comun si ai tendinta sa faci o tragedie din orice maruntis. Dupa-amiaza incepi sa te pregatesti pentru o calatorie in interes personal. Reusesti sa te linistesti abia spre seara.

 Gemeni.  Dimineata se pare ca reusesti sa iti dezamagesti un prieten apropiat. Esti predispus la gafe. Nu ii cauta nod in papura partenerului de viata. Ar fi bine sa asculti o persoana mai in varsta din familie, chiar daca nu iti convine ce spune.

Rac.  S-ar putea sa fii nelinisitit din cauza unor probleme financiare minore. Nu este cazul sa iti faci probleme. Dupa-amiaza, o ruda apropiata iti imprumuta o suma importanta sau iti propune o colaborare de pe urma careia poti castiga bine. Ai rabdare si asculta-ti intuitia.

 Leu. Ai tendinta de a deveni prea insistent cu cei din jur si chiar sacaitor. Neintelegerile cu un prieten apropiat te pun pe ganduri. Intreaba-te daca nu cumva exagerezi! Fii calm si prudent, ca sa eviti discutiile inutile.

 Fecioara. Se pare ca acorzi prea multa importanta unor probleme marunte si esti tentat sa exagerezi. Incearca sa te detasezi! Grijile nejustificate ar putea sa iti afecteze sanatatea. Ar fi bine sa te relaxezi. Daca ti se ofera ocazia sa iesi in aer liber impreuna cu persoana iubita, nu ezita!

 Balanta. Faci cateva drumuri scurte, in care reusesti sa imbini interesele profesionale cu cele personale. S-ar putea, insa, ca partenerul de viata sa nu fie de acord sa cumperi un obiect de valoare. Resimti o stare de nervozitate accentuata si esti tentat sa exagerezi. Evita discutiile in contradictoriu si tine cont de sfaturile celor apropiati.

 Scorpion. Din cauza oboselii, este posibil sa fii din cale afara de nervos si sa te controlezi cu mare greutate. Nu este exclus sa te certi cu cei din jur. Stapaneste-ti agresivitatea, ca sa nu iti faci dusmani. Dupa-amiaza ar fi bine sa stai acasa, in mijlocul familiei.

 Sagetator. Ai tendinta sa te enervezi fara motiv, ceea ce te poate pune in situatii neplacute. Evita activitatile sociale si afacerile, pentru ca ai prea putine sanse de reusita. Pastreaza-ti calmul!

 Capricorn.  Se pare ca ai dificultati de concentrare. Nu te ocupa de mai multe lucruri in acelasi timp, pentru ca risti sa ai surprize neplacute. Limiteaza-te la activitati de rutina si nu refuza ajutorul colegilor! Spre seara, ai musafiri care nu iti fac nici o placere.

 Varsator. Un prieten iti reda buna dispozitie si optimismul propunandu-ti o colaborare. Termina ce ai inceput si nu neglija problemele familiale. Asculta cu rabdare propunerile partenerului de viata! Dupa-amiaza, s-ar putea sa ai o neintelegere cu un vecin.

 Pesti. Dimineata esti predispus la exagerari. O discutie banala cu un coleg de serviciu poate sa degenereze intr-o cearta serioasa. Poti evita divergentele daca nu incerci sa iti impui punctul de vedere. Amana calatoriile de afaceri si intalnirile cu prietenii. Evita activitatile stresante!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu