luni, 11 mai 2015

Horoscop 11 Mai 2015

Berbec.  Incearca sa nu iti asumi riscuri! Nervozitatea iti poate crea mari probleme.
Evita sa conduci masina! Esti predispus la accidente. Nu este momentul sa provoci discutii in contradictoriu.

Taur.  Ai o zi foarte incarcata, cu multe probleme de rezolvat. Dimineata esti putin agitat si incerci sa rezolvi mai multe treburi deodata.  Fa-ti un plan detaliat si accepta ajutorul familiei. Spre seara, te linistesti si simti nevoia sa te intalnesti cu prietenii.

Gemeni.  Din cauza stresului, esti predispus la probleme de sanatate sau chiar accidente. Nu face eforturi fizice sau intelectuale deosebite. Ar fi bine sa eviti calatoriile lungi si petrecerile, pentru ca esti destul de obosit. Nu te lasa enervat de lucruri marunte!

Rac. Dimineata s-ar putea ca un coleg sa iti dea o veste care te tulbura. Nu te exterioriza, ca sa nu le transmiti si celor din jur starea de nervozitate. Menajeaza-ti sanatatea si evita eforturile intense, ca sa eviti riscul unui accident cerebral sau a unui infarct.

Leu. Se intrevede o zi foarte agitata. Dimineata esti nevoit sa ii spui unui prieten care te viziteaza ca nu ai timp de el. Te pregatesti pentru o calatorie si te enervezi pe masura ce constati cate lucruri iti lipsesc. Nu uita ca la nervi se iau cele mai proaste decizii!

Fecioara. Dimineata esti obosit si nervos, dupa un drum lung. Ar fi bine sa te stapanesti si sa eviti discutiile in contradictoriu, pentru ca risti sa declansezi un conflict.
Nu merge in vizite, chiar daca partenerul de viata insista. Odihneste-te si recupereaza orele de somn pierdute!

Balanta. Nu ai rabdare sa iti analizezi proiectele si te grabesti sa le pui in practica. Nu te ambitiona sa iti rezolvi singur toate problemele. Ar fi bine sa accepti ajutorul prietenilor. O persoana mai in varsta iti ofera sfaturi utile pentru a aplana un conflict.

Scorpion. Oboseala acumulata te face sa fii foarte agitat. Ar trebui sa te odihnesti mai mult. Fii foarte prudent, pentru ca exista riscul sa fii implicat intr-un accident de circulatie! S-ar putea sa izbucnesca o cearta cu o persoana mai in varsta din familie.

Sagetator. Dimineata pleci intr-o calatorie foarte importanta, din care este posibil sa te intorci cu o mare suma de bani. Pe drum, ti se propune sa te asociezi intr-o afacere. Evita discutiile pe un ton ridicat si nu iti sustine opiniile cu incapatanare. Ar fi bine sa te abtii de la speculatii.

Capricorn. Incepi ziua foarte agitat, alergand dupa un imprumut urgent.  Pastreaza-ti calmul, pentru ca esti predispus la accidente cerebrale sau infarct. Ai rabdare! Dupa-amiaza, ajutorul va veni de la cineva apropiat. Poti sa te bazezi pe intuitia partenerului de viata.

Varsator. Te simti excelent, esti relaxat si nimic nu te poate tulbura. Mai mult, reusesti sa calmezi o persoana foarte agitata. S-ar putea ca partenerul de viata sa iti reproseze ca esti indiferent si ca nu te ocupi indeajuns de problemele familiei. Spre seara, asisti la o intamplare neplacuta, care te pune pe ganduri.

Pesti. Un prieten iti propune sa pleci intr-o excursie, dar faptul ca nu ai bani te face sa fii irascibil si sa cauti cearta cu lumanarea. Nu ii cauta nod in papura persoanei iubite! Fii atent la volan. Exista riscul unui accident de circulatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu