duminică, 10 mai 2015

Horoscop 10 Mai 2015

Berbec.  Sunt sanse sa incepi o activitate comerciala din care vei castiga bine. Esti apreciat de sefi, ceea ce starneste invidia colegilor.
Accepta munca in echipa.
Nu face eforturi mari! Risti sa ai probleme cu sanatatea sau chiar un accident.

Taur.
  Ai un farmec deosebit si atragi admiratia celor din jur. Cu putina atentie, te poti descurca excelent in afaceri. Ai ocazia sa faci o investitie importanta pentru casa. Evita discutiile in contradictoriu cu persoane mai in varsta. Acorda mai mult timp familiei!

Gemeni.  Creativitatea te ajuta sa ai succes la locul de munca sau in afaceri. Planurile referitoare la o investitie serioasa incep sa prinda contur. Nu iti neglija familia.
Ar fi bine sa iti faci timp si pentru odihna.

Rac. La serviciu reusesti sa te afirmi aproape fara nici un efort. Esti plin de energie si merita sa valorifici momentul ca sa termini tot ti-ai propus. Dupa-amiaza s-ar putea sa ai o discutie cu un prieten pornind de la o datorie mai veche, pe care nu a reusit sa ti-o inapoieze. Evita speculatiile, pentru ca risti sa iesi in pierdere.

Leu. Este o zi buna pentru a trece la schimbari in domeniul afacerilor si pe plan sentimental. Sunt sanse mari sa prinzi un contract de colaborare. Relatiile cu cei din jur sunt foarte bune, insa fii mai ingaduitor cu o persoana din anturajul tau.

Fecioara. Dimineata nu prea reusesti sa faci ce ti-ai propus, pentru ca intervin o multime de evenimente neprevazute. Nu te enerva si fii perseverent. Dupa-amiaza  faci cunostinta cu o persoana care iti da cateva idei de afaceri. Consulta-te si cu partenerul de viata.

Balanta. Este foarte posibil sa se petreaca ceva deosebit pe plan social sau in relatiile sentimentale. Sunt favorizate relatiile de parteneriat, intalnirile de afaceri si investitiile pentru camin. Asculta-ti intuitia. Spre seara, un prieten iti da o veste buna.

Scorpion. Esti foarte bine dispus, iar relatiile cu cei din jur decurg fara probleme. Pe plan financiar nu stai grozav, dar poti avea succes in chestiuni casnice si in societate. Seara te simti foarte bine intr-o vizita la prieteni, unde esti in centrul atentiei. Evita exagerarile!

Sagetator. Dimineata nu iti vezi capul de treaba. Organizeaza-te cat mai eficient! Dupa-amiaza ai ocazia sa pui bazele unei afaceri. Ca sa nu ai probleme, apeleaza la persoane cu experienta. Pe plan sentimental poti sa fii optimist.

Capricorn. Situatia financiara nu te multumeste deloc. In schimb, esti intr-o forma intelectuala deosebita. Poti avea succes la examene, concursuri etc. Analizeaza-ti serios perspectivele profesionale si cauta noi oportunitati.

Varsator. Colaborezi foarte bine cu un partener de afaceri si reusesti sa inchei o tranzactie stralucita. Relatiile cu persoana iubita trec printr-un moment delicat. Dar, daca esti dispus sa discuti calm, totul se poate rezolva. Nu neglija activitatile casnice, si nici odihna.

Pesti. Dimineata s-ar putea ca relatiile sentimentale sa fie mai incordate. Nu te ambitiona si ai rabdare ca partenerul de viata sa se calmeze. Se pare ca esti nevoit sa pleci intr-o delegatie care se anunta destul de dificila. Te poti descurca foarte bine, dar fii foarte atent la acte. Ar fi bine sa iti asculti intuitia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu