marți, 28 aprilie 2015

Horoscop 28 Aprilie 2015

Berbec. Nu este momentul sa incepi activitati dificile, pentru ca iti lipseste simtul practic. Ar fi bine sa nu iei nici o initiativa la serviciu sau in afaceri.
S-ar putea sa nu fii prea inspirat.

Taur. Dimineata esti putin confuz, motiv pentru care s-ar putea sa nu te faci inteles prea usor.Ordoneaza-ti ideile.Daca doresti sa cumperi ceva de valoare, nu incerca sa-i faci partenerului de viata o surpriza! Sfatuiti-va inainte de a da banii!

Gemeni. Desi te simti in forma, s-ar putea sa descoperi ca nu prea ai spor si ca nu iti reuseste mai nimic. Astazi nu prea esti realist.
Nu forta lucrurile, pentru ca risti sa provoci discutii aprinse.

Rac. Primesti o suma importanta de la o persoana mai in varsta din familie si incepi sa iti faci planuri. Ar fi bine sa nu te grabesti, pentru ca iti lipseste simtul practic si s-ar putea sa suferi un esec.Consulta-te cu partenerul de viata.

Leu. Dimineata s-ar putea sa ai probleme la serviciu daca nu reusesti sa te concentrezi.Nu te amesteca in barfele celor din jur, pentru ca mai tarziu risti sa ai discutii.Dupa-amiaza iti revii. Nu este exclus sa petreci o seara romantica.

Fecioara. In prima parte a zilei esti confuz si indispus.Nu iti asuma riscuri, pentru ca sansele de reusita sunt minime.Daca ai ocazia sa te relaxezi intr-un fel sau altul, nu sta pe ganduri!Ar fi bine sa iti menajezi sanatatea.

Balanta. Ai planuri mari, in special in domeniul financiar, dar inca nu reusesti sa vezi semne incurajatoare.Ai mai multa rabdare si  munceste mai ordonat.
Nu ar fi rau, in acest sens, sa fii mai atent la detalii si sa nu te grabesti.

Scorpion. Dimineata esti foarte sensibil si nu iti convine nimic. Incearca sa depasesti cat mai repede aceasta stare, pentru ca iti poate afecta relatiile cu ceilalti!Uita pana maine ambitia de a te impune in fata colegilor.Spre seara, o ruda iti da o veste buna cu care reuseste sa iti ridice moralul.

Sagetator. Nu este o zi potrivita pentru intalniri cu prietenii sau pentru afaceri.Esti mofturos si nu prea ai chef de vorba.
Amana cumparaturile si investitiile! Exista riscul sa iei decizii neinspirate.Pe plan sentimental, totul este in regula.Acorda mai multa atentie persoanei iubite.

Capricorn. Incearca sa nu iti asumi prea multe responsabilitati! Risti sa nu iti iasa mare lucru.Primesti o mana de ajutor de unde nici nu te astepti.
Spre seara, mergi la prieteni si uiti de toate problemele de peste zi.

Varsator. Dimineata s-ar putea fii confuz si sa ai dificultati de comunicare.Nici intuitia nu te ajuta din cale afara, asa ca ar fi bine sa nu mergi la risc.
Nu neglija odihna. Chiar trebuie sa iti reincarci bateriile.

Pesti. Nu este o zi favorabila pentru investitii si planuri de viitor.In schimb, relatiile sentimentale iti ofera mari satisfactii.
Evita afacerile la marginea legii, pentru ca risti sa ai probleme!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu