joi, 30 aprilie 2015

Horoscop 30 Aprilie 2015

Berbec. Esti nevoit sa iei o decizie dificila: accepti sau nu un loc de munca mai bine platit, dar cu un program prelungit? Nu te grabi sa dai un raspuns!
Nu lua in serios o cearta cu partenerul de viata. Maine nici nu vei mai sti de la ce a inceput.Asculta sfaturile unui prieten cu experienta!

Taur. Dimineata ai de facut mai multe drumuri scurte.Este posibil sa ai o discutie aprinsa cu partenerul de viata, pentru ca ai cheltuit prea mult. Faci tot posibilul sa eviti o cearta!Sunt sanse sa iti imbunatatesti situatia financiara. Nu este exclus sa intri in posesia unei mosteniri.

Gemeni. S-ar putea sa primesti o veste proasta, care iti afecteaza viata sentimentala si te pune serios pe ganduri.Fii prudent si nu face promisiuni pe care nu poti sa le respecti.Evita cearta cu o persoana mai in varsta, din cauza banilor!

Rac. S-ar putea ca sefii sa iti reproseze ca nu ti-ai facut bine treaba.Nu inventa justificari.Ai grija sa nu iti descarci nervii acasa!
Spre seara, iti regasesti calmul si buna dispozitie cu prilejul unei intalniri cu prietenii.

Leu. Afli ca trebuie sa pleci urgent intr-o delegatie. Aceasta schimbare de program nemultumeste intreaga familie, pentru ca aveai alte planuri.
Dupa-amiaza s-ar putea sa fii indispus din cauza unui conflict cu o ruda mai in varsta.Pastreaza-ti calmul.

Fecioara. Se pare ca ai probleme financiare. Din cauza lor, este posibil sa nu te simti prea bine intr-un grup de prieteni.
Evita discutiile in contradictoriu!Asculta-ti intuitia si tine cont de sfaturile unei femei mai in varsta.

Balanta. Pentru ca refuzi sa mergi intr-o vizita la rude, relatiile cu partenerul de viata s-ar putea sa devina incordate.
Se pare ca nu ai succes nici in afaceri. Evita speculatiile financiare.Limiteaza-te la activitati de rutina si menajeaza-ti sanatatea!

Scorpion. Te indispun schimbarile de la locul de munca. Stapaneste-ti nervozitatea, pentru ca risti sa iti complici situatia.
Nu ridica tonul la o persoana mai tanara din familie! In general, astazi este recomandabil sa eviti discutiile aprinse, pentru ca pot degenera in cearta.

Sagetator. Ai de luat o decizie dificila.Daca nu reusesti sa iti faci timp si pentru cei apropiati, risti sa ajungi la conflicte si chiar sa rupi relatii vechi.
Partenerul de viata iti reproseaza ca te ocupi de prea multe si ii neglijezi pe cei mici.Ai grija de sanatate.

Capricorn. Esti inventiv si ai o imaginatie debordanta. Valorificati aceste atuuri in cariera si afaceri.
Tine cont de sfaturile unui prieten!Dupa-amiaza, relatiile sentimentale pot fi excelente. Totul este sa nu-i faci persoanei iubite reprosuri nemeritate.

Varsator. Sunt sanse sa primesti o suma mare de bani sau sa ti se propuna o colaborare.
S-ar putea ca o vizita la prieteni sa nu decurga intocmai cum ti-ai dori. Nu-i reprosa partenerului de viata ca a insistat sa mergi in vizita.Nu lua decizii in graba!

Pesti. Ai tendinta sa fii excesiv de critic la serviciu. Te ambitionezi sa rezolvi o problema complexa si te deranjeaza lipsa de interes a celorlalti.
Dupa-amiaza iti regasesti calmul si buna dispozitie. Sunt sanse sa te simti foarte bine printre prieteni.Gandeste-te si la relaxare, nu numai la munca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu