miercuri, 29 aprilie 2015

Horoscop 29 Aprilie 2015

Berbec. Daca ti se ofera ocazia sa pleci intr-o excursie impreuna cu persoana iubita, ar fi bine sa nu stai mult pe ganduri. Oricum, ar fi bine sa faci ceva pentru relatiile sentimentale.
Nu te ocupa astazi de afaceri, pentru ca s-ar putea sa te lovesti de lipsa de corectitudine a partenerilor. Poti sa te bazezi pe intuitie.

Taur. Ai o mare putere de convingere si relatiile cu cei din jur sunt excelente. Poti sa negociezi contracte sau sa semnezi acte oficiale.Ai rabdare si nu incerca sa obtii castiguri imediate.Fii atent cum discuti cu o femeie si nu face glume riscante!

Gemeni. Este o zi buna pentru intalniri cu prietenii.Ai sanse sa rezolvi o problema de familie.Esti entuziast si doresti sa incepi o lucrare planificata mai demult. Daca intampini dificultati,apeleaza la o persoana mai in varsta.

Rac. Nu ai o clipa de ragaz, dar reusesti sa termini tot ce ti-ai propus, gratie unor idei originale.Profita de aceasta conjunctura favorabila, dar cu masura. Nu neglija odihna!Persoana iubita iti apreciaza initiativele si te sustine.Evita discutiile in contradictoriu cu rudele.

Leu. Cei din jur iti apreciaza seriozitatea si iti cer sfatul.Este o zi buna pentru a lega noi prietenii. Ar fi bine sa profiti de aceasta perioada, in care ai un randament deosebit.Nu neglija persoana iubita.

Fecioara. Dimineata pleci intr-o calatorie in interes personal, care te apropie mai mult de persoana iubita. Pe drum, faci cunostinta cu o persoana dispusa sa iti dea sfaturi pentru afaceri.Ai grija sa nu faci nici o promisiune daca nu esti sigur ca te poti tine de cuvant!Nu uita de odihna.

Balanta. Ai succes in toate activitatile legate de camin si te intelegi foarte bine cu familia.Esti bine dispus si comunici cu mare usurinta. Poti rezolva chiar problemele celor din jur.Nu neglija sfaturile unei femei.

Scorpion. Este posibil ca persoana iubita sa iti faca un cadou deosebit, cu care te impresioneaza.Dupa-amiaza trebuie sa iei o decizie importanta in ceea ce priveste relatiile sentimentale.Asculta-ti intuitia.S-ar putea ca prietenii sa te invite intr-o excursie.

Sagetator. Recunosti ca te preocupa excesiv propria persoana! Acorda mai multa atentie relatiilor sentimentale.Ar fi bine sa amani activitatile importante pentru alta data. Ti-ar prinde bine o iesire impreuna cu persoana iubita.Nu te stresa din cauza carierei mai mult decat este cazul.

Capricorn. Munca din ultima perioada incepe sa isi arate roadele. Ai satisfactii pe plan social si financiar.Iti poti asigura succesul in continuare prin rigurozitatea si seriozitatea care te caracterizeaza.Fii mai prudent in relatiile sentimentale. Acorda mai multa atentie problemelor persoanei iubite!

Varsator. Esti hotarat sa iti asumi noi responsabilitati. Conjunctura este favorabila activitatilor intelectuale.Ai ocazia sa te afirmi. Cei din jur - si in special o persoana de sex opus - nu pot sa nu iti remarce farmecul.Fii prudent.

Pesti. Sunt favorizate relatiile cu prietenii si cu rudele. Dimineata, te intalnesti cu o persoana pe care o apreciezi si cu care nu te-ai vazut de multa vreme.
Poti sa rezolvi problemele familiale indelung amanate.Tine seama de sfaturile celor cu experienta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu