duminică, 26 aprilie 2015

Horoscop 26 Aprilie 2015

Berbec. Este o zi buna pentru studiu, mai ales in domeniul artistic, pentru calatorii si comunicare.Traversezi o perioada dificila pe plan financiar, dar perseverenta si optimismul te ajuta
sa o depasesti mai usor.Dupa-amiaza esti foarte activ pe plan social si sentimental.Acorda mai mult timp odihnei.

Taur. S-ar putea ca inclinatiile artistice si dorinta de a studia mai mult sa iti aduca mari satisfactii, insa risti sa te indepartezi de prieteni.Pe plan profesional, rezultatele favorabile din ultima perioada te stimuleaza sa muncesti in acelasi ritm.Ai ocazia sa rezolvi problemele familiei. Daca ti se ofera sansa sa pleci intr-o calatorie,nu sta pe ganduri.

Gemeni. Traversezi o perioada favorabila din toate punctele de vedere si te simti instare sa depasesti orice dificultate.Ai ocazia sa iti afirmi talentul artistic si poti sa culegi laude din partea rudelor.Profita din plin de toate ocaziile care ti se ofera.Fii cumpatat!

Rac. Ai ocazia sa stralucesti in societate.Te poti afirma pe plan artistic si intelectual.Faci cunostinta cu o persoana mai in varsta, care te poate ajuta mult, mai ales pe plan creativ.Trateaz-o cu atentie.Dupa-amiaza pui relatiile sentimentale pe primul loc. Nu este exclus sa faci declaratii de dragoste.

Leu. Dimineata afli ca trebuie sa renunti la o calatorie in interes personal, ceea ce te nemultumeste.Treci cu calm peste acest moment.S-ar putea sa intri in legatura cu o persoana importanta, dispusa sa iti propuna o colaborare pe plan artistic.

Fecioara. Ai posibilitatea sa te apropii mai mult de persoana iubita. Daca se iveste ocazia sa pleci intr-o excursie, nu ezita.Esti original, iar cei din jur iti primesc bine ideile. Totusi, ar fi bine sa tii cont si de parerile celorlalti.Nu te ocupa astazi de treburi importante.

Balanta. In cursul diminetii, primesti un cadou de care te bucuri foarte mult. De asemenea, s-ar putea ca un grup de prieteni sa te invite la o petrecere.
Ai o capacitate de comunicare deosebita si te descurci foarte bine in societate.Dupa-amiaza sunt sanse sa rezolvi o problema care nu iti da pace de o buna bucata de vreme.

Scorpion. Poti sa iti asumi noi responsabilitati sau sa incepi o activitate noua.Este o zi favorabila activitatilor artistice. Seriozitatea si farmecul personal te fac sa stralucesti in societate.Dupa-amiaza ar fi bine sa ramai acasa. Relatiile cu partenerul de viata decurg excelent.

Sagetator. Desi esti foarte preocupat cu probleme personale,ia o mica pauza. Acorda mai multa atentie relatiilor sentimentale!
Amana schimbarile planificate pentru azi si deconecteaza-te. O iesire in mijlocul naturii te-ar ajuta sa te desprinzi putin de problemele cotidiene.

Capricorn. Sunt sanse mari sa se petreaca schimbari importante, care iti vor oferi mari satisfactii.Ai succes pe plan artistic si social datorita personalitatii puternice si activitatii intelectuale sustinute.Spre seara iei o decizie majora in ceea ce priveste relatiile sentimentale. Poti sa te bazezi pe intuitie.

Varsator. Desi ai multe probleme de rezolvat,menajeaza-ti sanatatea. Incearca sa te odihnesti mai mult!In casa, ai ocazia sa faci schimbari importante, care iti vor imbunatati viata sentimentala.Dupa-amiaza esti tentat sa cheltuiesti cam mult. Fii mai atent pe ce dai banii!

Pesti. Ai mari sanse sa iti implinesti sperantele si visele.Dimineata poti incepe o activitate artistica. De asemenea, s-ar putea sa pleci intr-o calatorie care iti va aduce satisfactii neasteptate pe plan sentimental.Fii echilibrat, succesul nu trebuie sa te rupa de realitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu