miercuri, 29 aprilie 2015

Cum iti petreci vacanta de vara, in functie de zodie

Berbecii vor calatori foarte mult si vor descoperi lucruri noi. De asemenea isi vor face multi prieteni
si isi pot intalni chiar marea dragoste.

Taurii vor cauta sa faca diverse cursuri de calificare in decursul lunilor de vara, pentru ca mai apoi sa isi poata gasi un loc de munca stabil. De asemenea acestia vor petrece o vacanta de neuitat alaturi de partenerii lor.

Gemenii isi vor petrece vacanta de vara atat la mare cu prietenii, dar vor pleca si la munte alaturi cu familia pentru a petrece cateva zile.

Racii vor face mari eforturi pentru a castiga mai multi bani. Cel mai probabil acestia nu vor pleca in calatorii scumpe, insa se vor distra de minune alaturi de cei dragi.

Leii vor sa petreaca o vacanta de neuitat alaturi de partenerii lor, iar pentru acest lucru, ei trebuie sa faca unele compromisuri. De asemenea, pot pleca intr-o excursie intr-un loc indepartat.

Fecioarele sunt de obicei persoane mai simple, prin urmare in vacanta de vara nu vor face vreun lucru neobisnuit. Cel mai probabil acestea vor petrece vacanta de vara acasa cu familia.

Balantele vor cauta sa se angajeze undeva unde pot castiga mai multi bani. Acestea pot lucra in constructii.

Scorpionii vor cheltui pana la ultimul ban pentru a avea o vacanta de vara de neuitat. Acestia pot pleca intr-o tara straina sau vor petrece vacanta la mare cu familia.

Sagetatorii vor lucra intens pentru a putea strange bani pentru achizitionarea unui lucru important pentru ei. Acesta poate fi un telefon, laptop, masina sau un obiect pentru casa.

Capricornii isi vor cheltui toate economiile pentru a petrece intr-un stil mare. Acestia nu vor ezita sa se plimbe in multe locuri care le vor lasa buzunarele goale.

Varsatorii vor avea posibilitatea de a pleca intr-o calatorie peste hotare, fie pentru a se distra sau a munci. De asemenea ei isi pot indeplini un mare vis in aceasta vara.

Pestii vor petrece vacanta de vara ca si pana acum. In mare parte, ei vor sta acasa cu familia, insa pentru cateva zile pot pleca la mare cu partenerii si prietenii sai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu