luni, 27 aprilie 2015

Ce meserie ti se potriveste, în functie de zodie

Berbecii sunt foarte încăpătânati, motiv pentru care vor putea gestiona fără nicio problemă orice sector în marketing, acolo unde ei să fie creierul.
Sunt foarte buni, de asemenea, la imobiliare.

Taurii sunt foarte traditionalisti, motiv pentru care meseriile care le vin bine sunt cele de când e lumea: pantofar, frizer, mecanic, croitor etc.

Gemenii vor să fie lideri oriunde păsesc si se visează persoane cu greutate încă din primul minut la noul loc de muncă. Li se potrivesc meseriile în care trebuie să gestioneze situatii de urgentă, fiind deci foarte buni ca pompieri sau inspectori pentru situatii de urgentă.

Credem că pentru Rac s-a inventat proverbul „Meseria e brătară de aur”, pentru că acestia pun mult suflet în ceea ce fac. Mai putini creativi, mai degrabă pragmatici, pot avea orice meserie care implică ceva tehnic.

Leii sunt desăvârsiti în lumea artelor. Un leu poate sta numai pe ringul de dans, pe o scenă cântând balade de care te îndrăgostesti iremediabil sau într-un atelier de pictură.

Fecioarele le au cu vorbele, fapt pentru care pot deveni extrem de buni politicieni sau jurnalisti. Fecioara este critică si stie cum să scoată în evidentă defectele celuilalt, uneori făcând-o fără milă, ca un veritabil jurnalist de investigatie.

Balantele trebuie să cântărească foarte bine totul, fapt pentru care nu e de mirare dacă doresc să se facă judecători sau avocati. Oricum, meseria ideală pentru o balantă trebuie să aibă tangente cu justitia.

Scorpionii iau munca foarte în serios si au o dibăcie pe care numai la chinezi o mai poti vedea. Pot fi sculptori foarte buni sau creatori de modă.

Săgetătorii sunt iubitori de animale poate mai mult decât celelalte semne zodiacale, fapt pentru care meseria ideală ar fi cea de medic veterinar. De asemenea, se pricep foarte bine la decoratiuni interioare, având o manie pentru detalii si cromatică.

Capricornul este omul cu ideile. Poate fi un consilier economic foarte bun sau un bancher care vine cu idei interesante pentru creditori. Este o zodie care poate inventa o meserie nouă, mai degrabă decât a se plia pe o meserie.

Vărsătorii sunt foarte schimbători, ceea ce înseamnă că este greu să le alegi o meserie. Alternează foarte mult între domenii diferite, dar cel care le-ar prinde cel mai bine este domeniul cosmeticii.

Pestii sunt pediatri desăvârsiti, si nu ne referim aici la medici ,ci la capacitatea de a pregăti copiii pentru viitor. Da, pot fi buni educatori si profesori, si chiar o fac din toată inima.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu