marți, 28 aprilie 2015

Ce isi doresc zodiile în viata

Berbecii sunt firi active si pline de energie, astfel ca ceea ce cauta nativii acestei zodii sunt prietenii si distractia.
Desi se spune despre ei ca sunt cam neseriosi, berbecii sunt de incredere si loiali.

Taurii sunt nesiguri pe toate: pe ei insisi, pe succesul unui proiect, pe alti oameni. Tot ceea ce isi doresc ei mai mult si mai mult este un strop de siguranta.

Gemenii nu se pot multumi cu putin, ei tintesc sus si vor sa ajunga departe. Cu alte cuvinte, isi doresc cat mai multe de la viata si nimeni nu ii poate opri când isi propun ceva.

Racii-cu nativii acestei zodii este foarte clara treaba. Tot ce isi doresc ei cel mai mult in viata este dragostea. A prietenilor, a familiei, a copiiilor lor si a intregii planete.

Leii isi doresc mereu lumina: reflectoare care sa le puna în valoare calitatile, lumina care sa-i ghideze în momentele de rascruce si lumina care sa le lumineze calea spre succes.

Fecioarele nu sunt critice degeaba. Nativii acestei zodii nu accepta nimic mai putin decat perfectiunea si acesta este un tel in viata pentru ei, un fel de a trai si modelul dupa care se ghideaza.

Balantele sunt cunoscute pentru simtul lor estetic. Nu numai ca activeaza in domenii artistice si creative, dar incearca mereu sa se inconjoare de frumusete.

Scorpionii iubesc drama, ceturile si vor sa fie vesnic inconjurati in mister. Daca nu si-au creat o imagine de creatura ciudata si misterioasa, care detine adevarul absolut, nu se simt bine.

Sagetatorii s-au nascut pentru aventura. Vor mereu adrenalina, oameni dragi cu care sa faca nebunii si sanatate ca sa se bucure de toate.

Capricornii sunt poate cei mai ambitiosi nativi ai zodiacului. Ei vor sa aiba succes cu orice pret si muncesc pe branci toata viata pentru asta.

Varsatorii sunt moderni si activi, dar dorintele lor secrete sunt mult mai profunde. Un sens in viata este ceea ce isi doresc cei nascuti in aceasta zodie.

Pestii sunt numiti adesea visatori, dar ceea ce isi doresc ei de fapt este putina fantezie in viata plictisitoare si obisnuita. Cum sa-i condamni, cand visele lor sunt colorate si viata de zi cu zi este atat de gri?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu