duminică, 26 aprilie 2015

Ce cauta zodiile pe Google


BERBECUL vrea doar confirmari ca este cel mai cel, zodia cea mai tare. Deci cautarile lui incep cu : berbecul, descriere cea mai buna zodie.
Daca nu gasesc nimic, se încapataneaza sa caute pana le recunoaste cineva reala valoare.

Lenesi cum ii stim, TAURII cauta pe Internet pisicute, filmulete cu pisicute si modele de canapele ieftine care seamana cu cele de la retailerii suedezi sau italieni.

Nativii din GEMENI au curiozitati care de care mai bizare. O cautare obisnuita a celui nascut sub acest semn poate fi: cum se spune ”sfarc” in coreeana, rusa, franceza.

RACII au mereu cate un vis pe cale sa fie spulberat, pentru ca ei inca mai spera la lumea perfecta. Cautarile lor sunt triste si naive, cum ar fi : de ce nu exista Mos Craciun?

LEII vor sa uimeasca pe ceilalti, sa fie admirati si sa socheze cu calitatile lor supraomenesti. Prin urmare, leii cauta pe Google cele mai cool expresii, ca sa impresioneze fetele cu prima ocazie care le iese in fata.

FECIOARELE au vieti destul de plictisitoare, astfel ca pe Internet cauta surse de distractie. Fecioarele cauta cel mai des pe Google filmulete amuzante cu animale.

BALANTELE citesc des carti despre autocunoastere si psihologie. Pe Google, nativii acestei zodii cauta raspunsuri la dileme care ii framanta, de exemplu: cum recunosti un prieten adevarat.

SCORPIONII sunt cei care vor mereu sa se ascunda de cineva: de Fisc, de o fosta iubire inselata, de pensia alimentara, sau de rudele bagacioase. Pe Google, scorpionii cauta cum sa steraga un cont de Facebook dupa o serie de gafe.

SAGETATORII au mereu nevoie de bani cash, din cauza aventurilor in tari exotice si a mofturilor scumpe la care viseaza. Pe Google, sagetatorii cauta metode prin care ar putea castiga la loto, ca sa-si rezolve toate problemele.

CAPRICORNII nu sunt faimosi pentru stilul de viata boem sau pentru aventurile spumoase. Pe Google ei cauta ce sa faca atunci cand se plictisesc, pentru ca asta li se intampla chiar foarte des.

VARSATORII sunt mereu prinsi cu treburi si aproape ca trece viata pe langa ei, de cate lucruri le agita mintea non stop. Pe Google, nativii acestei zodii cauta : ce inseamna sa ai o viata, in cautare de fericire si liniste interioara.

PESTII sunt adeptii niselor: nu mananca decat un fel de paine, de la o anumita brutarie, nu beau decat un vin frantuzesc dintr-un anumit an, etc. Pe Google, nativii din pesti cauta numele unor melodii obscure, numai de ei stiute, de care nu a auzit nimeni.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu